Loket Gedane Zaken – Midden-Groningen

Activiteit

13 oktober 13:00 - 16:00 uur

Provincie Gorecht-Oost 157, Hoogezand

Wilt u meer weten over de geschiedenis van bedrijven in de gemeente Midden-Groningen? Kom dan langs op het Loket Gedane Zaken – Geschiedenis van werkend Groningen. Het wordt gehouden op woensdag 13 oktober in de studiezaal van het Historisch Archief Midden-Groningen in Hoogezand. Wilt u meer weten over een specifiek bedrijf?

Aanmelden is noodzakelijk. De inschrijving is inmiddels gesloten. 

Aanmeldprocedure:

  1. Meld u aan via de aanmeldlink op deze pagina en selecteer het tijdstip waarop u langs wilt komen. Het zijn momenten van 15 minuten. Zit een tijdstip vol, klik op ‘datum’ om te kijken of er nog andere tijdstippen vrij zijn.
  2. Stuur vervolgens een mail naar teade.smedes@midden-groningen.nl o.v.v. Loket Gedane Zaken om aan te geven wat uw vraag is en op welk pand uw vraag betrekking heeft. Op die manier kunnen wij uw vraag voorbereiden. Goed om te weten, de vragen kunnen alleen betrekking hebben op bedrijven in de gemeente Midden-Groningen.
  3. Kom op 13 oktober met maximaal 2 personen langs, op het gekozen tijdstip, in het het Historisch Archief Midden-Groningen in Hoogezand.

Meer informatie over het Loket Gedane Zaken.

Meer activiteiten