Dag van de Groninger Geschiedenis 2021

Rondleiding

9 oktober 10:00 - 16:30 uur

Stad Cascadeplein 4, Groningen

Kom op zaterdag 9 oktober naar de Dag van de Groninger Geschiedenis! Die dag leiden wij u in ons gebouw in kleine groepen langs een route, gebaseerd op de fietsroutegids Aan het werk, die we speciaal voor de Maand van de Geschiedenis maakten. Hierin vindt u vijf historische fietsroutes door de provincie. Aan het einde van de rondleiding krijgt u de fietsroutegids Aan het werk (t.w.v. €5,-) gratis mee.

De aanmelding is gesloten. 

Houd rekening met het volgende

  • Aanmelden is noodzakelijk, maar niet meer mogelijk.
  • Per rondleiding kunnen maximaal vijftien mensen mee.
  • Omdat we op een veilige manier u en onze medewerkers een leuke dag willen bezorgen, vragen wij u bij binnenkomst naar een coronatoegangsbewijs. Hiervoor gebruiken we de CoronaCheck-app. U kunt ook uw gele boekje met de benodigde stempels laten zien. Daarnaast vragen we u waar mogelijk 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers en onze medewerkers.
  • Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. Wij kunnen hiernaar vragen bij het coronatoegangsbewijs.
  • Kom op tijd voor de rondleiding. Wilt u een kopje koffie, kom dan maximaal 30 minuten eerder. De rondleiding start precies op het tijdstip dat u gereserveerd heeft en duurt 1 uur en 15 minuten. We sluiten af met een hapje en een drankje.
  • Parkeren mag op het dek voor de Groninger Archieven. U kunt zich melden bij de slagboom op het Cascadeplein. Meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden bij de Groninger Archieven vindt u hier.

Meer informatie over de Dag van de Groninger Geschiedenis.

Meer activiteiten