Inzamelmiddagen Poparchief Groningen

Poparchief Groningen heeft in de loop der jaren al heel wat informatie en items verzameld over bands, podia, festivals en dergelijke. Tegelijkertijd ontbreekt er nog veel. Heeft u thuis iets liggen dat interessant kan zijn voor het Poparchief? Kom dan in oktober langs bij een inzamelmiddag bij u in de buurt!

Poparchief Groningen

Poparchief Groningen is een combinatie van officieel documentatie- en (fysiek) muziekarchief en online muziekdatabase (website) met gedetailleerde informatie over de rijke geschiedenis van de popcultuur in stad en provincie Groningen.

Inzamelmiddag

Tijdens de inzamelmiddagen mag iedereen langskomen om materiaal in te brengen of te laten zien. Van pop tot punk, van vroeger tot nu. Als het maar te maken heeft met de Groninger popcultuur. Denk hierbij aan foto’s, affiches (van Groninger bands of podia), documentatie, muziekdragers (vinyl, (demo)cassettes, CD’s) of film en video (van live-opnames tot videoclips). Ook kunt u uw eigen verhaal met ons delen over uw band, een bijzonder concert in Stad of provincie of bijzondere gebeurtenissen als medewerker bij een podium, om maar wat te noemen.

Daarnaast is elke middag een kleine expositie te zien met spullen uit ons rijke archief!

Data

De inzamelmiddagen vinden plaats op:
Vrijdag 8 oktober, 11.00 – 21.00 uur: Groninger Archieven, Groningen
Zaterdag 16 oktober, 11.00 – 16.00 uur: Foyer van Cultureel Centrum, Zuidhorn
Zaterdag 23 oktober 11.00 – 16.00 uur: Foyer van Kielzog Theater, Hoogezand

Aanmelden is niet noodzakelijk.

Meer nieuws